מרקים

מרק תרד עם אורז ולימון

מרק+ ירקות = חופשי ללא הגבלה
3 כפות אורז = תחליף מנת פחמימה בארוחת צהריים/ערב
כמות: 6 מנות

מרכיבים

  • 2 יחידות בצל (קצוץ)
  • 2 כפות שמן
  • 800 גרם עלי תרד (נקיים, יבשים, ללא גרעינים וקצוצים גס)
  • 2 ליטר מים רותחים
  • 199 גרם אורז פרסי (חצי כוס)
  • 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

  • מאדים בצל בסיר מרק עם שמן על להבה בינונית עד שקיפות. מוסיפים תרד, חופן אחד בכל פעם, ומאדים היטב.
  • מוסיפים מים רותחים, מלח ושפע פלפל שחור. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות.
  • מוסיפים אורז ומערבבים היטב. מוסיפים חצי מכמות מיץ הלימון, מחזירים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות עד שהאורז רך.
  • מסירים מהלהבה ומכסים. מניחים ל-10 דקות.
  • מוסיפים את יתרת מיץ הלימון, מלח ופלפל עד שהמרק מפולפל וחמוץ לפי הטעם. מגישים חם.

הערות וטיפים

בחימום חוזר מומלץ להוסיף מים ומיץ לימון.
תגיות: דל פחמימה, טבעוני, ללא גלוטן

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט