עוגות

סופלה שוקולד אישי במספר דקות

מנה = תחליף למנת ביניים + מנת לילה
כמות: 10 מנות
קלוריות למנה : 155kcal

מרכיבים

  • 3 יחידות ביצים שלמות (בגודל M-L)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 45 גרם שמן קנולה
  • 50 גרם אבקת שוקולית
  • 1/2 כוס קקאו
  • 3/4 כוס מים
  • 1 כוס קמח תופח

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מערבבים בנפרד את החלמונים, השמן וחצי מכמות הסוכר (1/4 כוס)
  • מקציפים במיקסר את החלבונים עם הסוכר הנותר (1/4 כוס) עד שמתקבלת קציפה
  • מוסיפים להקצפה את תערובת החלמונים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה
  • מוסיפים בתנועות קיפול את המים, הקקאו, הקמח ואבקת השוקולית
  • מחלקים את העיסה ל-10 קוקטים של סופלה אישיים (ניתן להכין גם בכוסות)
  • אופים כ-10-12 דקות ומגישים חם

הערות וטיפים

אופציה קלה ומהירה: ניתן לאפות במיקרוגל בכוסות על הספק גבוה למשך 1.5-3 דקות (יש לנסות ולבדוק את מידת ההכנה לאחר כ-2 דקות ולהמשיך בהתאם להספק המיקרוגל).
לשדרוג: ניתן להוסיף קוביית שוקולד לבן לכל סופלה (בתוספת של 25 קלוריות למנה)
תגיות: קינוח

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט