ירקות חמיםסלטים

סלט בצל, פטריות ופלפלים

כמות: 1 מנות
קלוריות למנה : 120kcal

מרכיבים

  • 1 חבילה פטריות מקופסת שימורים
  • 1 יחידה פלפל אדום (גדול)
  • 1/2 יחידה בצל לבן
  • 1/2 יחידה בצל אדום
  • 1 כפית רסק עגבניות
  • 1 יחידה שן שום (קצוצה דק)
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 קומץ בזיליקום טרי
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • על מחבת טפלון איכותי עם כפית שמן זית מטגנים את הפטריות והבצל כ 5 דקות, מוסיפים את הפלפל חתוך לקוביות
  • מתבלים במלח, פלפל שחור ושום. לאחר כשתי דקות מוסיפים את רסק העגבניות והבזיליקום
  • מגישים חם ובתאבון! 🙂

הערות וטיפים

טיפ: בכדי להוציא את טעם הלוואי של הפטריות המשומרות, מומלץ להשרות אותן מספר דקות במים רותחים ולספוג קלות עם נייר סופג
יש הטוענים כי קשה להבדיל בינן לבין פטריות טריות לאחר פעולה זו 😉
תגיות: טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט