סלטים

סלט כרוב מוקפץ עם נבטים וטריאקי

כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 100kcal

מרכיבים

  • 1/4 יחידה כרוב אדום (חתוך לפלחים עבים)
  • 1/4 יחידה כרוב לבן (קצוץ דק)
  • 1 כוסות נבטים (עבים)
  • 20 יחידות עלי נענע
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי (קצוץ)
  • 1 כפות בוטנים טבעיים
  • 1 יחידות תרסיס שמן זית
  • 1 כפות רוטב טריאקי

הוראות הכנה

  • במחבת עם תרסיס שמן זית חם מטגנים וצורבים את הכרוב האדום כשלוש דקות. מוסיפים כרוב לבן, נבטים, ג'ינג'ר ונענע
  • מקפיצים כדקה נוספת, מוסיפים את הטריאקי ומבשלים דקה נוספת
  • מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
  • מוזגים לקערות הגשה
  • מפזרים מעל כל מנה כפית בוטנים קצוצים ומגישים חם
תגיות: ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט