סלטים

סלט כרוב צבעוני עם תפוחים וגבינה בולגרית

 

מרכיבים

  • 200 גרם גבינה בולגרית 5% שומן (חתוכה גס)
  • 2 יחידות תפוח ירוק
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/2 יחידה ראש כרוב אדום (פרוס דק)
  • 1/2 יחידה ראש כרוב לבן (פרוס דק)
  • 3 גבעולים בצל ירוק (קצוץ דק)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה (קצוצה דק)

הוראות הכנה

  • חותכים את התפוחים עם הקליפה לגפרורים דקים ומעבירים לקערה גדולה. יוצקים מעל מיץ לימון ומערבבים
  • מוסיפים את הכרובים, בצל ירוק והפטרוזיליה ומערבבים
  • מוסיפים את הגבינה הבולגרית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים
  • בתאבון! 🙂
תגיות: ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט