דגים

סלמון ברוטב טריאקי פלפלים ובצלים

עשיר באומגה 3!
כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 350kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות בצל לבן (גדול)
  • 1 יחידה פלפל אדום (גדול)
  • 1 כפית שמן זית/קנולה
  • 250 גרם דג סלמון
  • 0.5 יחידה מיץ לימון
  • 2 יחידות שיני שום גרוס
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 1 יחידה טימין
  • 1 יחידה מלח
  • 1 יחידה פלפל
  • 1 יחידה נייר כסף

הוראות הכנה

  • מחממים תנור לחום גבוה כ-185 מעלות
  • במחבת עמוקה מטגנים עם כפית שמן זית (על אש נמוכה) את הבצלים עד שמזהיבים קלות. (כ-3 דקות) ומוסיפים לעוד כ-5 דקות על אש קטנה את הפלפל פרוס לרצועות דקות
  • מניחים על תבנית עם נייר אפייה את נתח הסלמון ומברישים בטריאקי והשום הגרוס
  • בקערה נפרדת מערבבים מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל ושופכים על הדג
  • מכסים את נתח הסלמון בנייר כסף ומכניסים לאפייה כ-20 דקות
  • לאחר 20 דקות מוציאים את הדג ומסירים את נייר הכסף. מוסיפים טימין לפי הטעם מלמעלה ומפזרים את הבצלים והפלפלים לצד הסלמון
  • מכניסים בשנית את הסלמון עם הירקות לאפייה (ללא נייר הכסף) לעוד כ-15 דקות
תגיות: ללא סוכר, עשיר בברזל, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט