1. מתכונים בריאים
  2. עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

 

אחרי שהעוגיות האלו שבו את ליבי ואת לב כל המתאמנים בסטודיו בשבוע שעבר, לבקשת כל הטועמים מצורף המתכון עם כמה נגיעות ושיפורים כדי שיוכל להתאים כארוחת ביניים מושלמת ב-100 קלוריות לעוגייה וכמעט ללא פחמימות... אז מה יש בדבר הטעים הזה?
כמות: 25 מנות
קלוריות למנה : 105kcal

מרכיבים

  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 50 גרם שקדים (שלמים)
  • 50 גרם שומשום
  • 100 גרם גרעיני חמנייה
  • 100 גרם פקאן טבעי (קצוץ גס)
  • 100 גרם בוטנים
  • 2 יחידות חלמון ביצה
  • 1/2 כוס סוכר חום (לא דחוסה)
  • פיצוחים טבעיים (לא קלויים)

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה את הפיצוחים יחד עם הסוכר.
  • מוסיפים את החלבונים ומערבבים היטב עד שכל הפיצוחים עטופים בחלבונים.
  • בעזרת 2 כפיות לוקחים מהמלית ומסדרים את העיסה כמו כדורים קטנים/בצורת עוגייה שטוחה על נייר אפייה בתבנית.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 15 דקות.
  • חשוב מאוד להקפיד שלא לאפות יותר מדי כי הן נוטות להישרף מהר.
  • מניחים לעוגיות להתקרר כי כך הן מתקשות. ורק לאחר מכן ניתן להגיש ולשמור בקופסה אטומה.
  • בתאבון! 🙂

הערות וטיפים

כל עוגייה מכילה 105 קלוריות, 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן ו-5 גרם פחמימה

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט