עוגות

עוגת סילאן טבעונית

מרכיבים

חומרים לתבנית קוגלהוף בקוטר 22 ס”מ:
  • 420 גרם קמח לבן (3 כוסות)
  • 100 גרם סוכר חום כהה (1/2 כוס פחות 2 כפות)
  • 3 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית קינמון (גדושה)
  • 1/2 כפית ציפורן טחונה
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון (לא חובה)
  • 1.5 כוסות רסק תפוחים ממותק
  • 180 מ"ל שמן קנולה (3/4 כוס)
  • 180 מ"ל סילאן (3/4 כוס)

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית
  • מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג'ינג'ר בקערה גדולה
  • מערבבים בקערה אחרת רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן
  • יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים
  • אופים 35-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים
  • שומרים מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים
  • בתאבון! 🙂
תגיות: טבעוני, קינוח

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט