עוגות

עוגת שוקולד צ'יפס

מהווה תחליף לארוחת ביניים
כמות: 20 פרוסות

מרכיבים

  • 1 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס קמח חיטה מלאה (אפשר גם כל קמח אחר)
  • 1 כוס סוכר חום (לא דחוסה)
  • 1 כף סילאן
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 3 יחידות ביצים (מופרדות לחלבונים ולחלמונים)
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס חלב 1% שומן (מומלץ בטעם וניל)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס פצפוצי שוקולד צ'יפס או חצי חבילת שוקולד רגיל
  • 1 קומץ קינמון

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • שמים את כל החומרים בקערה, (פרט לחלבונים, סוכר ושוקולד צ'יפס) ומערבבים היטב לתערובת אחידה
  • מקציפים במיקסר את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף גבוה
  • מאחדים בין שתי המסות בתנועת קיפול עדינה (כדי לא לשבור את הקצף) ומוסיפים את השוקולד צ'יפס
  • משמנים 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית עגולה בקוטר 24 ס״מ) ושופכים לתוכה את הבלילה
  • מעל הבלילה מפזרים מעט קינמון
  • אופים כ-20-30 דקות (עד שהעוגה יבשה)
  • מניחים להתקרר מעט ומחלקים ל-20 פרוסות
  • בתאבון! 🙂
תגיות: קינוח

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט