עוגות

עוגת תפוחי עץ בניחוח וניל

מרכיבים

מצרכים לתבנית עגולה מספר 26:
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 5 יחידות ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות סוכר חום
  • 2 יחידות מקל וניל
  • 7 יחידות תפוח עץ ירוק (קלוף וחתוך לפרוסות דקות)
  • 1 כפית קינמון

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מקציפים את החלבונים הסוכר
  • מוסיפים בהדרגה את החלמונים, אבקת האפייה והקמח בעדינות
  • מקלפים את מקלות הוניל ומוספים את התוכן לבלילה (את המקל עצמו ניתן לייבש ולטחון ולהשתמש כאבקת וניל)
  • משמנים קלות (עם תרסיס שמן קנולה) את התבנית ויוצקים כמחצית מכמות התערובת לתוכה
  • מפזרים מעל הבלילה את תערובת התפוחים, הסוכר והקינמון ומכסים במחצית הבלילה שנותרה
  • אופים כ-50 דקות בתנור עד להזהבה
  • מניחים להתקרר מעט ומחלקים ל-12 פרוסות
  • בתאבון! 🙂
תגיות: עשיר בסיבים תזונתיים, קינוח

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט