נשנושים בריאים

פנקייק שיפון בננות ומייפל

כמות: 8 מנות
קלוריות למנה : 150kcal

מרכיבים

  • 70 גרם קמח שיפון מלא (1/2 כוס)
  • 70 גרם קמח לבן (1/2 כוס)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית קינמון טחון
  • 1 כף סוכר לבן
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 יחידות בננות בשלות
  • 1 כוס יוגורט עד 5% שומן
  • 1 יחידה ביצה (בגודל XL)
  • תרסיס חמאה (לשימון המחבת)
להגשה:
  • 1 כף סירופ מייפל (לכל פנקייק)

הוראות הכנה

  • מנפים לקערה את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה והקינמון. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים
  • מועכים את הבננות בקערה נפרדת ומערבבים פנימה יוגורט וביצה. מערבבים את תוכן שתי הקערות למרקם אחיד (נזהרים מערבוב יתר). מניחים ל-15-10 דקות
  • מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית ומשמנים במעט חמאה. יוצקים מצקת מהבלילה למרכז המחבת עד שמתקבל עיגול בקוטר של כ-12 ס”מ. כאשר מתחילות להופיע בועות על פני השטח (לאחר דקה-שתיים), הופכים את הפנקייק ומטגנים עד הזהבה (כחצי דקה עד דקה)
  • מעבירים את הפנקייק לצלחת וממשיכים עם שאר התערובת. מניחים את הפנקייקס זה על גבי זה כדי לשמור על חומם
  • מוסיפים כף סירופ מייפל לכל פנקייק ומגישים חם
  • בתאבון! 🙂
תגיות: ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים, קינוח

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט