כמות: 18 יחידות
קלוריות למנה : 75kcal
מרכיבים
לתבנית שקעים מסיליקון:
- 40 גרם שמן קוקוס
- 150 גרם מטבעות שוקולד 100% מוצקי קקאו**
- 60 גרם מייפל טהור (ניתן להמיר בסילאן או דבש)
הוראות הכנה
- ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס עד ליצירת בלילה אחידה
- מוסיפים תוך כדי עירבוב את המייפל
- מעבירים לתבניות שקעים
- מקפיאים למשך שעתיים
- מעבירים ושומרים במקרר
- בתאבון! 🙂
הערות וטיפים
** ניתן להשיג בחנויות המתמחות או בבתי טבע