פשטידות

פשטידת קישואים וברוקולי (ללא מוצרי חלב)

(1/4 תבנית לארוחת צהריים/ ערב) + סלט
כמות: 8 מנות גדולות
קלוריות למנה : 135kcal

מרכיבים

  • 1 יחידה שקית ברוקולי קפואה (תפרחת ברוקולי טרייה)
  • 10 יחידות קישואים בינוניים (מגוררים ומסוננים מהנוזלים)
  • 3 יחידות גזרים (מגורדים גס)
  • 2 יחידות בצל סגול קצוץ דק (או 1 בצל סגול)
  • 1 יחידות בצל ירוק גדול (קצוץ דק)
  • 4 יחידות ביצים
  • 3 כפות קמח תופח
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 3 כפות מיונז %5 שומן (מומלץ קנולה או שמן זית תלמה)
  • 1 כפית אבקת שום גבישי
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.
  • לערבב הכל לפי הסדר בקערה גדולה.
  • להעביר את המלית לתבנית אפייה משומנת קלות (בתרסיס שמן).
  • לאפות כ-25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה.
  • לפרוס ל-8 מנות גדולות.
  • בתאבון!
תגיות: ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט