נשנושים בריאים

קרוסטטה פירות קיץ

קרוסטטה היא בעצם פאי בלי תבנית - בצק פריך, שעוטף בצורה מבולגנת המון פירות קיץ עסיסיים
כמות: 14 פרוסות
קלוריות למנה : 135kcal

מרכיבים

לבצק:
  • 175 גרם קמח מלא (כוס ורבע)
  • 2 כפות סוכר חום בהיר
  • 1/4 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות מים קרים
למלית:
  • 2 יחידות נקטרינות (חצויה, מגולענת ופרוסה לפלחים בעובי 1 ס"מ)
  • 2 יחידות שזיפים (חצוי, מגולען ופרוס לפלחים בעובי 1 ס"מ)
  • 1/2 כוס אוכמניות טריות (או קפואות ומופשרות)
  • 1/2 קליפה תפוז מגוררת (לא חובה)
  • 2 כפות סוכר (גדושות)
  • 1 כף קמח מלא

הוראות הכנה

  • מכינים את הבצק: מעבדים קמח, סוכר, מלח וחמאה במעבד מזון עם להב מתכת עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים כף-שתיים מים, ומערבלים עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר שעה
  • מחממים תנור אפיה ל-200 מעלות
  • מרכיבים את הקרוסטטה ואופים: מערבבים את חומרי המלית בקערה
  • מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעיגול בעובי 3 ס”מ, ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מניחים את תערובת הפירות במרכז עיגול הבצק, ומשאירים שוליים של 3 ס”מ. מקפלים פנימה את שולי הבצק על גבי הפירות
  • אופים 30-25 דקות, עד שהבצק זהוב
  • פורסים ל-14 פרוסות ומגישים חם
  • בתאבון! 🙂
תגיות: עשיר בסיבים תזונתיים, קינוח

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט