1. מתכונים בריאים
  2. רטטוי ירקות קל

רטטוי ירקות קל

ניתן לשלב בצורה חופשית לאורך היום
כמות: 10 מנות
קלוריות למנה : 60kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות גזר (קלוף וחתוך לקוביות קטנות)
  • 4 גבעולים סלרי עלים (חתוך לקוביות קטנות)
  • 1 שורש סלרי (קלוף וחתוך לקוביות קטנות)
  • 4 יחידות ארטישוק ירושלמי (קלוף וחתוך לקוביות קטנות)
  • 2 יחידה פלפל צהוב ואדום (חתוך לקוביות קטנות)
  • 1 יחידה בצל סגול גדול (קלוף וחתוך לקוביות קטנות)
  • 2 יחידות זוקיני צהוב וירוק (חתוך לקוביות קטנות)
  • 1 יחידה חציל (ללא החלק הפנימי, חתוך לקוביות קטנות)
  • 1 גבעול כרישה (חתוך לקוביות קטנות)
  • 5 יחידות שיני שום (קלופות)
  • 5 גבעולים תימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • תרסיס שמן זית

הוראות הכנה

  • מחממים שמן זית (כל פעם עם מעט תרסיס) במחבת, ומקפיצים כל ירק (מלבד השום) בנפרד, עד לריכוך מינימלי
  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מעבירים את הירקות המוקפצים לתבנית אפייה, ומניחים עליהם שיני שום וגבעולי תימין. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-10 דקות, להשלמת הריכוך. מוציאים מן התנור ומסננים נוזלים עודפים
  • מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם
  • בתאבון! 🙂
תגיות: ללא גלוטן, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *






Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט