1. מתכונים בריאים
  2. תבשיל אפונה כרובית ופלפלים

תבשיל אפונה כרובית ופלפלים

מנה = תחליף למנת פחמימה
כמות: 2 מנות
קלוריות למנה : 120kcal

מרכיבים

  • 1 כוס אפונת גינה קפואה או מקופסת שימורים
  • 1 יחידה פלפל אדום גדול (חתוך דק)
  • 1 יחידה פלפל צהוב גדול (חתוך דק)
  • 1 תפרחת כרובית טרייה
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 יחידה בצל יבש
  • 1 כפית דבש קל
  • 4 יחידות שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • חותכים את פרחי הכרובית לחתיכות קטנות מאוד
  • שמים במחבת ווק עמוקה כף שמן זית לטיגון הבצל והשום עד למצב שקוף (חשוב להקפיד לא לשרוף)
  • מוסיפים את הפלפל האדום, הפלפל הצהוב ואת הכרובית מערבבים
  • מטגנים לעוד כ-3 דקות ומוסיפים את האפונה
  • מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות
  • מוסיפים סויה, כפית דבש, מלח ופלפל שחור ומגישים
  • בתאבון! 🙂
תגיות: טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר, עשיר בסיבים תזונתיים

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט