כמות: 2 סועדים
קלוריות למנה : 250kcal
מרכיבים
- 2 יחידות בצל לבן (גדול)
- 1 יחידות פלפל אדום (גדול)
- 1 כפית שמן זית (או קנולה)
- 400 גרם חזה עוף (חתוך לרצועות)
- 1/2 יחידות מיץ לימון
- 2 יחידות שיני שום (גרוס)
- 1 כפות רוטב טריאקי
- 1 יחידות בצל ירוק (קצוץ דק)
הוראות הכנה
- במחבת עמוקה מטגנים עם כפית שמן זית (על אש נמוכה) את הבצלים עד שמזהיבים קלות (כ-3 דקות), ומוסיפים לעוד כ-5 דקות על אש קטנה את הפלפל פרוס לרצועות דקות
- מוסיפים נתחי חזה עוף חתוכים לרצועות ומוסיפים טריאקי ושום גרוס
- בקערה נפרדת מערבבים מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל לפי הטעם ושופכים על הכל לקראת הסוף
- מוסיפים בצל ירוק לפי הטעם מלמעלה ומערבבים לעוד כ-2 דקות