עוף

חזה עוף בעשבי תיבול

כמות: 6 סועדים
קלוריות למנה : 250kcal

מרכיבים

  • 1.2 קילו חזה עוף (6 פרוסות כ-200 גרם כל אחת)
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 10 יחידות שיני שום (קצוצות גס)
  • 3 כפות אבקת מרק עוף
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 כפות טימין יבש
  • 2 כפות פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 כפות כוסברה (קצוצה)
  • 2 גבעולים בצל ירוק (קצוץ דק דק)

הוראות הכנה

  • מכניסים את כל הרכיבים ללא העוף לסיר בינוני, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות
  • מוסיפים את חזה העוף ומבשלים עוד 5 דקות
  • מגישים חם או קר (מומלץ להגיש עם הנוזלים כרוטב מעל)
תגיות: דל פחמימה, ללא גלוטן, ללא שומן, עשיר בברזל, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט