סלטים

טאבולה כרובית וגבינה צפתית – סלט מנצח וחופשי

מרכיבים

  • 1 יחידה כרובית בינונית (מחולקת לפרחים גדולים)
  • 1 יחידה פלפל אדום (פרוס דק)
  • 3 יחידה מלפפון גדול (קצוץ דק)
  • 3 יחידות צנוניות (קצוצות דק)
  • 1 יחידה בצל סגול קטן (קצוץ דק)
  • 5 גבעולים סלרי אמריקאי (קצוצים דק)
  • 1 יחידה לימון
  • 1 צרור כוסברה (קצוצה דק)
  • 1 צרור נענע (קצוצה דק)
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה דק)
  • 5 גבעולים בצל ירוק (קצוצים דק)
רוטב לתיבול:
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 1 כפית מלח (גדושה)
  • 1 כפית דבש או סילאן
  • פלפל שחור לפי הטעם
להגשה:
  • 1 חבילה גבינה צפתית (5%)

הוראות הכנה

  • מכינים את הסלט: מניחים את פרחי הכרובית בקערה ויוצקים מים רותחים לכיסוי ומשאירים 3 דקות עד שהמים מצטננים, מסננים ומייבשים את הכרוביות
  • מגרדים את הכרוביות על פומפייה גסה ומעבירים לקערה גדולה
  • מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט
  • מכינים את הרוטב ומגישים: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לצנצנת עם מכסה ומנערים היטב
  • מוסיפים לסלט את הגבינה, שופכים את הרוטב ומגישים
  • בתאבון! 🙂
תגיות: דל פחמימה, ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט