תוספות שתופסות

כבד קצוץ של סבתא

כל כף כ-60 קלוריות
פרוסת לחם קל + כף כבד קצוץ = מנת ביניים

מרכיבים

  • 8 יחידות בצל לבן
  • 500 גרם כבד עוף
  • 5 יחידות ביצים קשות
  • 1 כף שמן קנולה
  • 2 כפות מיוקל 5%
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל לעיגולים (בצורת חיתוך זו הבצל לא נשרף והטיגון יוצא אחיד).
  • מטגנים את הבצל הפרוס בכף שמן קנולה על אש נמוכה, עד שהבצלים מזהיבים.
  • מתבלים את הכבד במלח ופלפל ומניחי על הבצל.
  • ממשיכים בבישול עד שלא יוצא דם מהכבד.
  • מורידים מהאש ומקררים.
  • מכניסים למכונת בשר ביחד עם הביצים הקשות וטוחנים הכל.
  • לקראת הסוף מוסיפים רבע פרוסת חלה או לחם (מאפשר להוציא את כל הכבד מהמכונה).
  • מערבבים היטב ומוסיפים 2 כפות מיוקל 5% ומלח ופלפל לפי הטעם.
תגיות: דל פחמימה, ללא גלוטן, עשיר בברזל, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט