תוספות שתופסות

לביבות גבינה בולגרית וירקות

כמות: 6 לביבות
קלוריות למנה : 135kcal

מרכיבים

  • 2 יחידות כרישה
  • 1 חבילה תרד ערבי
  • 5 יחידות קישוא קטן
  • 250 גרם גבינה בולגרית מפוררת (חצי חבילה)
  • 1 יחידה ביצה
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 צרור שמיר קצוץ
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
  • 2 יחידות שיני שום קצוצות
  • 1 כף קורנפלור (גדושה)
  • 4 כפות פירורי לחם ללא גלוטן

הוראות הכנה

  • מבשלים כל ירק בנפרד (את גבעולי התרד ניתן לקצוץ ולבשל, את העלים ואת הכרישה חותכים ומבשלים בנפרד)
  • מרסקים את הקישואים ומכניסים לסיר עם מים רותחים. מבשלים כ-5 דקות
  • מצננים את כל הירקות וסוחטים את הנוזלים
  • מערבבים את המרכיבים יחד ועוטפים בפירורי לחם
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10-15 דקות או עד להזהבה
  • מגישים חם
  • בתאבון! 🙂
תגיות: דל פחמימה, ללא גלוטן, ללא סוכר, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט