1. מתכונים בריאים
  2. לביבות קוטג' וגבינה בולגרית

לביבות קוטג' וגבינה בולגרית

3 לביבות = מנת חלבון בארוחת ערב
כמות: 25 לביבות
קלוריות למנה : 45kcal

מרכיבים

  • 1 גביע קוטג' 5% שומן
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת
  • 4 כפות גבינה צהובה 9% שומן מגוררת (כ-2 פרוסות)
  • 1 יחידה ביצה
  • 45 גרם פנקו (פירורי לחם יפניים) / פירור לחם רגילים (שליש כוס)
  • 45 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה (שליש כוס)
לציפוי:
  • 45 גרם פירורי לחם (שליש כוס)

הוראות הכנה

  • מערבבים היטב את הגבינות והביצה. מוסיפים פנקו ושיבולת שועל ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  • מכינים צלחת עמוקה עם פירורי לחם ותבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. לוקחים כמות קטנה מתערובת הגבינה, מניחים בצלחת הפירורים ומגלגלים מעט. עכשיו הקציצה תהיה נוחה לגלגול ולא תידבק לידיים.
  • מגלגלים בין הידיים לכדור ומגלגלים שוב בפירורי הלחם. הפעם דואגים לצפות את הכדור היטב. מניחים בתבנית. שומרים על רווחים בין הכדורים.
  • אופים את הכדורים בחום של 200 מעלות, 15 דקות. הקציצות משתטחות באפייה. הופכים בעדינות (הקציצות רכות) ואופים 5 דקות נוספות. מגישים חם, פושר או קר.
  • בתאבון! 🙂
תגיות: דל פחמימה, ללא גלוטן, ללא סוכר, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט