פשטידות

לזניה ירוקה עם בולגרית, מנגולד ושום צלוי

מחליף מנת חלבון בארוחת צהריים או לחלופין מנות חלבון + פחמימה בארוחת ערב
קלוריות למנה : 220kcal

מרכיבים

  • 1 חבילה עלי לזניה (500 גרם)
  • 1 כף שמן זית
  • 5 יחידות שיני שום (פרוסות)
  • 1 חבילה מנגולד מופרד לעלים ולגבעולים (קצוצים)
  • 200 גרם גבינה בולגרית 5% (מפוררת)
  • 100 גרם גבינה צהובה 9% (מגורדת)
  • 1 קומץ אגוז מוסקט (מגורר טרי)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • מאדים מנגולד: מחממים מחבת עם שמן זית ושום כ-2 דקות עד שהשום מעלה ניחוח ומעט זהוב. מוסיפים גבעולי מנגולד ומאדים 5-3 דקות לריכוך. מוסיפים את העלים ומאדים עוד דקה. מתבלים ומערבבים
  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מתחילים לסדר בשכבות: עלי לזניה, עליהם תערובת מנגולד ושום, עליה גבינת בולגרית ולבסוף מעט גבינה צהובה וכך הלאה. מסיימים בעלי לזניה
  • אופים 45-40 דקות עד שזהוב ומבעבע. ממתינים 5 דקות לפחות לפני שחותכים
תגיות: ללא סוכר, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט