פשטידות

מאפה פסטה עם כרובית, כרישה ומנגולד

כל מנה = תחליף למנת חלבון בארוחת צהריים / תחליף ל-2 מנות חלבון + מנת פחמימה בארוחת ערב.
את הפסטה נבשל במים שבהם בישלנו את הכרובית, וכך גם נקל על העבודה וגם הפסטה תספח את הטעמים של הכרובית.
כמות: 10 מנות
קלוריות למנה : 190kcal

מרכיבים

  • 1/2 חבילה פסטה (עדיף חלולה)
  • 1 יחידה כרובית (מפורקת לפרחים)
  • 2 גבעולים כרישה (החלק הלבן) (קצוצים דק)
  • 2 יחידות שיני שום (פרוסות)
  • 1 כף שמן זית
  • 250 מ"ל חלב
  • 3 יחידות ביצים
  • 4 יחידות עלי מנגולד או תרד (קצוצים דק)
  • 200 גרם גבינה בולגרית 5%
  • קומץ אגוז מוסקט (טחון)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מבשלים את פרחי הכרובית במי מלח רותחים כ-7 דקות. מוציאים את הכרובית ומייבשים קלות
  • מבשלים את הפסטה באותו סיר, לפי הוראות היצרן. מסננים
  • בזמן שהכרובית והפסטה מתבשלות, מטגנים כרישה ושום בשמן זית עד להתרככות
  • מערבבים חלב וביצים בקערה. מוסיפים כרובית, פסטה, כרישה ושום, מנגולד טרי וגבינה
  • מתבלים
  • משמנים בתרסיס שמן קנולה/זית תבנית אפייה עמוקה ומפזרים את התערובת
  • אופים כ-30 דקות עד שמשחים
תגיות: ללא סוכר, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט