בשר

נודלס מוקפץ עם בקר וירקות בטריאקי וצ׳ילי

את הנודלס אטריות ביצים (עדיף מלאות, אגב) ניתן להחליף באורז (עדיף מלא, כמובן)
כמות: 2 סועדים

מרכיבים

  • 2 כוסות נודלס אטריות ביצים (מבושלות)
  • 2 יחידות גזר מגורד
  • 2 יחידות בצל לבן (גדולים, חתוכים לרצועות)
  • 2 יחידות פלפלים אדומים (חתוכים לרצועות)
  • 2 יחידות פלפלים כתומים/צהובים (חתוכים לרצועות)
  • 1/2 יחידה כרוב לבן (מגורד)
  • 4 חופנים נבטים (גדולים)
  • 4 גבעולים בצל ירוק (חתוכים קטן)
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי
  • 1 כף שמן שומשום (ניתן להחליף בקנולה)
  • 400 גרם כתף מספר 5 או פילה בקר

הוראות הכנה

  • לפני ההכנה משרים את הבשר במרינדה של כף צ'ילי+כף טריאקי ומתבלים במלח ופלפל כ-10 דקות
  • מחממים מחבת עמוקה/ווק על אש בינונית ומטגנים בכף שמן שומשום/קנולה את הבצלים
  • כשהבצלים שקופים וזהובים מוסיפים פלפלים וכרוב
  • במקביל מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח ומבשלים את אטריות הנודלס כ-5 דקות או עד שהן רכות למגע. מוציאים ומסננים
  • כשהירקות במחבת רכים מוסיפים את הבשר ומערבבים
  • כשהבשר עשוי (בעל גוון שזוף) מוסיפים את הנודלס ומערבבים
  • מוסיפים את הגזר המגורד, הבצל הירוק והנבטים ומערבבים
  • מוסיפים כף רוטב טריאקי וכף רוטב צילי ומערבבים. מבשלים לעוד כ-5 דקות
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
תגיות: ללא סוכר, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט