סלטים

סלט טונה ושעועית ירוקה ברוטב חרדל

כמות: 1 מנות
קלוריות למנה : 400kcal

מרכיבים

  • 1 חבילה טונה במים (מסוננת)
  • 2 כוסות שעועית ירוקה צעירה (200 גרם)
  • 1 יחידה תפוח אדמה (או 3 תפודונים קטנים, מבושלים)
  • 2 יחידות שיני שום (כתושות)
  • 1 יחידה בצל סגול (פרוס לחצאי טבעות)
  • 1 כוס עלי פטרוזיליה
  • קורט צ'ילי יבש גרוס
  • 1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1/2 יחידה לימון (עם הקליפה, קצוץ לקוביות קטנטנות)
  • 1 כפית דבש לייט
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

  • בסיר מים רותחים עם מעט מלח מבשלים את השעועית כ-4 דקות
  • במקביל מערבבים בקערה דבש, שום, חומץ, לימון קצוץ, וצ'ילי, מעט מלח ופלפל ומערבבים היטב
  • דקה לפני שהשעועית מוכנה מוסיפים למים את התפודים לחימום של דקה, מסננים ומעבירים לקערה כאשר הם חמים (כך הם יספגו יותר טעמים), מערבבים היטב
  • משאירים מכוסה למשך 2 דקות
  • מוסיפים את הטונה, הבצל והפטרוזיליה
  • מערבבים ומתקנים תיבול, במרכז קערה עמוקה מניחים את הסלט בסידור מדורה (בגבעונת כלפי מעלה) ומגישים

הערות וטיפים

מומלץ להגיש חמים אבל בהחלט ניתן להגיש גם קר
תגיות: ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט