עוגות

עוגת גבינה אפויה

תחליף לארוחת ביניים + מנת לילה או 2 ארוחות ביניים
כמות: 20 מנות
קלוריות למנה : 125kcal

מרכיבים

  • 1 תבנית חד פעמית מלבנית בגודל בינוני
  • 3 גביעים גבינה 5% שומן (250 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9% שומן
  • 3/4 כוס סוכר
  • 5 יחידות ביצים
  • 1 גביע אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 3 כפות סוכר וניל

הוראות הכנה

  • מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים בלבד
  • מערבבים בקערה בהדרגה ובתנועות קיפול את הגבינות, השמנת, אינסטנט, הקורנפלור והחלמונים המוקצפים (את האינסטנט ואת הקורנפלור עדיף להעביר לקערה דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים)
  • מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים עם הסוכר (כדי להקשות את הקצף צריך להוסיף כמה טיפות מיץ לימון), ועם סוכר הוניל
  • מאחדים בתנועות קיפול ובהדרגה את התערובת, אופים בתנור שחומם מראש בתבנית פיירקס מלבנית, שמונחת בתוך תבנית שיש בה 3 ס"מ גובה מים רתוחים
  • ב-7 הדקות הראשונות אופים ב 250 מעלות, ואחר כך מורידים ל 170 מעלות, אופים עוד 40 דקות או עד שקיסם הננעץ יוצא יבש
  • משאירים את העוגה בתנור לעוד כחצי שעה להתייצבות
  • פורסים ל-20 פרוסות
  • בתאבון! 🙂

הערות וטיפים

יש להקפיד לא לפתוח את דלת התנור במשך כל זמן האפייה אחרת העוגה תיפול!
תגיות: עתיר בחלבון, קינוח

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט