פשטידות

פשטידת ברוקולי וגבינה (ללא קמח)

מנת פשטידה = תחליף ל-2 מנות חלבון + מנת שומן בארוחת ערב/ מנת חלבון בארוחת צהריים
כמות: 8 מנות
קלוריות למנה : 150kcal

מרכיבים

  • 500 גרם ברוקולי
  • 1 גביע גבינת קוטג' 5% (250 גרם)
  • 3 יחידות ביצים
  • 1 יחידה חלבון ביצה
  • 1 כף מיונז דל קלוריות
  • 100 גרם גבינה בולגרית/צפתית 5%
  • מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה

  • מטגנים את הברוקולי בסיר גדול עד שהוא מתרכך ומסננים מהמים שהוא מגיר.
  • בקערה גדולה מערבבים את כל שאר החומרים ( מלבד הגבינה הקשה) לבלילה אחידה ואז מוסיפים את הברוקולי.
  • חותכים הבולגרית לפרוסות.
  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית, מפזרים מעל את פרוסות גבינת בולגרית.
  • אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • לאחר שהפשטידה הצטננה פורסים ל-8 חתיכות.
תגיות: דל פחמימה, ללא גלוטן, ללא סוכר, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט