פשטידות

פשטידת ירקות לכל עונה

כמות: 20 פרוסות
קלוריות למנה : 100kcal

מרכיבים

  • 3 יחידות בצל לבן (פרוס)
  • 1 יחידה בצל סגול (גדול)
  • 3 יחידות גזרים (קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
  • 3 יחידות קישואים (קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
  • 1 יחידות חבילת נבטים ו/או פטריות טריות
  • 10 יחידות פרחי ברוקולי/כרובית
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 250 גרם גבינת צפתית מעודנת 5%
  • 5 יחידות ביצים (גודל M-L)
  • 200 גרם גבינה בולגרית 5% (מפוררת)
  • 5 כפות קמח מלא
  • מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
  • תרסיס שמן זית

הוראות הכנה

  • במחבת עמוקה מטגנים עם מעט תרסיס שמן (על אש נמוכה) את הבצלים עד שמזהיבים.
  • מוסיפים את הגזר הקישואים והברוקולי עד שמתרככים קלות.
  • מוסיפים את הנבטים (*ואת הפטריות במידה והוספנו למתכון) עד שמתרככים מעט, מורידים מהאש ומצננים.
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים אל התערובת את הירקות ומערבבים היטב.
  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.
  • בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות אופים בין 30-40 דקות עד שמשחים.
  • פורסים את הפשטידה ל-20 חתיכות.
תגיות: ללא סוכר, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט