פשטידות

פשטידת כרובית, פטריות וברוקולי

כל מנה שווה תחליף למנת בשר בארוחת צהריים או ¼ פשטידה כארוחת ערב + סלט ירקות
בתבנית בינונית:
כמות: 8 מנות
קלוריות למנה : 150kcal

מרכיבים

  • 1 יחידה שקית ברוקולי קפואה (תפרחת ברוקולי טרייה)
  • 1 יחידה שקית כרובית
  • 10 יחידות פטריות שמפיניון
  • 4 יחידות ביצים
  • 4 כפות קמח תופח
  • 4 כפות מיונז דל קלוריות (מומלץ קנולה או שמן זית של תלמה)
  • 4 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מלח פלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  • לחמם מראש תנור ל-180 מעלות
  • להפשיר ולייבש את הכרובית והברוקולי
  • לערבב ברוקולי, כרובית, פטריות, ביצים קמח תופח, מיוקל, מלח ופלפל בקערה
  • להעביר את המלית לתבנית אפייה משומנת קלות (בתרסיס שמן)
  • לפזר מלמעלה חתיכות של גבינה צהובה + פירורי לחם
  • לאפות כ-25-35 דקות עד שהפשטידה יציבה
  • לפרוס ל-8 מנות ולהגיש. בתאבון 🙂
תגיות: ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט