פשטידות

פשטידת פטריות ובצלים

פרוסה בינונית = מנה פחמימה/¼ תבנית כארוחת ערב + סלט ירקות
כמות: 20 מנות
קלוריות למנה : 70kcal

מרכיבים

  • 3 יחידות בצלים סגולים (פרוסים)
  • 1 יחידה בצל לבן (גדול)
  • 2 חבילות פטריות טריות
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)
  • 1 גביע קוטג' 5% שומן (250 גרם)
  • 4 יחידות ביצים
  • 125 גרם גבינה בולגרית 5% (מפוררת)
  • 4 כפות קמח מלא
  • 1 קורט אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה

  • במחבת עמוקה מטגנים עם מעט תרסיס שמן (על אש נמוכה) את הבצלים עד שמזהיבים והופכים שקופים.
  • מוסיפים את הפטריות עד שמתרככות קלות, מורידים מהאש ומצננים.
  • בקערה נפרדת מערבבים את שאר המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים אל התערובת את הפטריות והבצל ומערבבים היטב.
  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.
  • בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות אופים בין 30-40 דקות עד שמשחים.
  • פורסים את הפשטידה ל-20 פרוסות.
תגיות: ללא סוכר, ללא שומן, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט