פרוסה בינונית = מנה פחמימה/¼ תבנית כארוחת ערב + סלט ירקות
כמות: 20 מנות
קלוריות למנה : 70kcal
מרכיבים
- 3 יחידות בצלים סגולים (פרוסים)
- 1 יחידה בצל לבן (גדול)
- 2 חבילות פטריות טריות
- 1 גביע גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)
- 1 גביע קוטג' 5% שומן (250 גרם)
- 4 יחידות ביצים
- 125 גרם גבינה בולגרית 5% (מפוררת)
- 4 כפות קמח מלא
- 1 קורט אגוז מוסקט
- מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם
- תרסיס שמן
הוראות הכנה
- במחבת עמוקה מטגנים עם מעט תרסיס שמן (על אש נמוכה) את הבצלים עד שמזהיבים והופכים שקופים.
- מוסיפים את הפטריות עד שמתרככות קלות, מורידים מהאש ומצננים.
- בקערה נפרדת מערבבים את שאר המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים אל התערובת את הפטריות והבצל ומערבבים היטב.
- מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.
- בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות אופים בין 30-40 דקות עד שמשחים.
- פורסים את הפשטידה ל-20 פרוסות.
2 תגובות. Leave new
מה גודל התבנית המדוברת??
תבנית בינונית או 2 תבניות אינגליש קייק