פשטידות

פשטידת תרד וגבינת עיזים

מנת פשטידה = תחליף ל-2 מנות חלבון + מנת שומן בארוחת ערב/ מנת חלבון בארוחת צהריים
כמות: 8 מנות
קלוריות למנה : 150kcal

מרכיבים

  • 500 גרם עלי תרד טרי שטוף היטב
  • 1 גביע גבינת עיזים 5% שומן (250 גרם)
  • 1 גביע גבינת ריקוטה מלוחה 5% שומן (250 גרם)
  • 4 יחידות ביצים
  • 100 גרם גבינת מהעז 5% שומן
  • 4 כפות קמח
  • מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה

  • מטגנים את התרד בסיר גדול עד שהוא מתרכך ומסננים מהמים שהוא מגיר.
  • בקערה גדולה מערבבים את כל שאר החומרים ( מלבד הגבינה הקשה) לבלילה אחידה ואז מוסיפים את התרד.
  • חותכים את גליל גבינת העיזים לפרוסות.
  • מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית, מפזרים מעל את פרוסות גבינת העיזים.
  • אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • לאחר שהפשטידה הצטננה פורסים ל-8 חתיכות.
תגיות: ללא סוכר, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט