צלי בקר בניחוח הבית של סבתא
 כמות: 8 סועדים
 קלוריות למנה : 250kcal
מרכיבים
- 1 יחידה בצל לבן
 - 1 חבילה פטריות טריות
 - 1/2 ראש שום
 - 1 כף שמן קנולה
 - 1 שקית רוטב צלי בקר
 - 1 שקית רוטב פטריות
 - 1 כף אבקת מרק עוף
 - 1/4 כוס יין אדום מתוק
 
הוראות הכנה
- מטגנים בצל חתוך בינוני בכף שמן קנולה עד שמזהיב
 - מכניסים את הבשר וצורבים מכל כיוון על אש נמוכה
 - מוסיפים את הפטריות ואת השום הכתוש
 - מוסיפים מים עד 3/4 הגובה של הבשר מעורבבים ברוטב צלי ורוטב פטריות וכף אבקת מרק עוף עם מלח ופלפל
 - מכסים את הסיר במכסה לכ-3 שעות
 - מניחים לצלי להתקרר למספר שעות (מומלץ ללילה)
 - פורסים את הצלי ולפני החימום הסופי מוסיפים עוד רבע כוס יין אדום מתוק
 - מחממים ומגישים
 
