צלי בקר בניחוח הבית של סבתא
כמות: 8 סועדים
קלוריות למנה : 250kcal
מרכיבים
- 1 יחידה בצל לבן
- 1 חבילה פטריות טריות
- 1/2 ראש שום
- 1 כף שמן קנולה
- 1 שקית רוטב צלי בקר
- 1 שקית רוטב פטריות
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1/4 כוס יין אדום מתוק
הוראות הכנה
- מטגנים בצל חתוך בינוני בכף שמן קנולה עד שמזהיב
- מכניסים את הבשר וצורבים מכל כיוון על אש נמוכה
- מוסיפים את הפטריות ואת השום הכתוש
- מוסיפים מים עד 3/4 הגובה של הבשר מעורבבים ברוטב צלי ורוטב פטריות וכף אבקת מרק עוף עם מלח ופלפל
- מכסים את הסיר במכסה לכ-3 שעות
- מניחים לצלי להתקרר למספר שעות (מומלץ ללילה)
- פורסים את הצלי ולפני החימום הסופי מוסיפים עוד רבע כוס יין אדום מתוק
- מחממים ומגישים