בשר

צלי בקר עם פטריות, קוביות בטטה ואגוזים

צלי בקר בניחוח הבית של סבתא
כמות: 8 סועדים
קלוריות למנה : 250kcal

מרכיבים

  • 1 יחידה בצל לבן
  • 1 חבילה פטריות טריות
  • 1/2 ראש שום
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 שקית רוטב צלי בקר
  • 1 שקית רוטב פטריות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1/4 כוס יין אדום מתוק

הוראות הכנה

  • מטגנים בצל חתוך בינוני בכף שמן קנולה עד שמזהיב
  • מכניסים את הבשר וצורבים מכל כיוון על אש נמוכה
  • מוסיפים את הפטריות ואת השום הכתוש
  • מוסיפים מים עד 3/4 הגובה של הבשר מעורבבים ברוטב צלי ורוטב פטריות וכף אבקת מרק עוף עם מלח ופלפל
  • מכסים את הסיר במכסה לכ-3 שעות
  • מניחים לצלי להתקרר למספר שעות (מומלץ ללילה)
  • פורסים את הצלי ולפני החימום הסופי מוסיפים עוד רבע כוס יין אדום מתוק
  • מחממים ומגישים
תגיות: ללא גלוטן, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט