צמחוני

קינואה וירקות ברוטב שום וסויה

כמות: 2 מנות
קלוריות למנה : 150kcal

מרכיבים

  • 1 כוס קינואה (לאחר בישול, ללא תוספת שמן)
  • 1 כוס שעועית ירוקה (לאחר בישול, ללא תוספת שמן)
  • 10 יחידות פרחי כרובית (כ-1/4 תפרחת)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 3 יחידות שיני שום קצוצות
  • 1 כוס נבטים
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • 1 חופן כוסברה (קצוצה)
  • 1 חופן פטרוזיליה (קצוצה)
  • תרסיס שמן זית

הוראות הכנה

  • מבשלים את פרחי הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך
  • משרים את הקינואה בקערה עם מים עד לריכוך
  • מחממים מחבת ווק עמוקה עם תרסיס שמן זית
  • שמים את הכרובית, הקינואה ואת השעועית הירוקה בתוך המחבת ומחממים עד לרתיחה
  • מוסיפים את עשבי התיבול, השום והטריאקי ומערבבים כ-2 דקות
  • מוסיפים בסוף את רוטב הסויה
  • מערבבים כדקה על אש גבוהה ומגישים חם

הערות וטיפים

איך נפטרים מריח השום?

- לעיסת זרעי אניס, גרעיני קפה קלוי או פטרוזיליה.
- שתיית מיץ לימון מדולל במים.
- להרחקת הריח מהידיים: משפשפים בלימון ואז במלח גס.
- להרחקת הריח מקרש החיתוך: משפשפים בסודה לשתייה מדולל במים.
תגיות: טבעוני, ללא סוכר, עשיר בברזל, עשיר בסיבים תזונתיים, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה אישית ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

מתכונים נוספים מהקטגוריה

תפריט