כמות: 4 מנןת
מרכיבים
- 4 יחידות בצל לבן (חתוך לקוביות גדולות)
- 1 גביע רסק עגבניות (200 גרם)
- 4 יחידות עגבניה (חתוכה לקוביות)
- 2 יחידות פלפל אדום (חתוך לקוביות)
- 3 יחידות תפוח אדמה (חתוך לקוביות)
- 800 גרם כתף בקר (חתוך לקוביות)
- 2 כפות קמח
- 6 כוסות מים
- 4 יחידות שיני שום
- 3 כפות פפריקה מתוקה
- 1 כף פפריקה חריפה
- 1 כף סוכר
- תרסיס שמן קנולה
הוראות הכנה
- בסיר גדול מטגנים את הבצלים והשום בתרסיס שמן.
- לאחר שהם מתרככים ומזהיבים מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב על מנת שהוא ייסגר.
- מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב.
- מוסיפים את התבלינים יחד עם כוס אחת של מים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הירקות יחד עם רסק העגבניות ואת כוסות המים ומביאים שוב לרתיחה.
- מבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
- בתאבון! 🙂