כמות: 4 מנןת

מרכיבים

  • 4 יחידות בצל לבן (חתוך לקוביות גדולות)
  • 1 גביע רסק עגבניות (200 גרם)
  • 4 יחידות עגבניה (חתוכה לקוביות)
  • 2 יחידות פלפל אדום (חתוך לקוביות)
  • 3 יחידות תפוח אדמה (חתוך לקוביות)
  • 800 גרם כתף בקר (חתוך לקוביות)
  • 2 כפות קמח
  • 6 כוסות מים
  • 4 יחידות שיני שום
  • 3 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1 כף סוכר
  • תרסיס שמן קנולה

הוראות הכנה

  • בסיר גדול מטגנים את הבצלים והשום בתרסיס שמן.
  • לאחר שהם מתרככים ומזהיבים מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב על מנת שהוא ייסגר.
  • מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב.
  • מוסיפים את התבלינים יחד עם כוס אחת של מים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את הירקות יחד עם רסק העגבניות ואת כוסות המים ומביאים שוב לרתיחה.
  • מבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
  • בתאבון! 🙂
תגיות: ללא גלוטן, עשיר בברזל, עתיר בחלבון

מאמנת תזונה ומנטורית לאורח חיים בריא המשלב ספורט, תזונה נכונה וקואצ'ינג. בעלים של המרכז לקידום בריאות Fiteat משנת 2012 והבחירה של מעל 500 מתאמנים פעילים ליישום אורח חיים בריא ופעילות גופנית. עד כה השילה סך כולל של 6 טון ממעל 1500 לקוחות מרוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג המתכון




Fill out this field
Fill out this field
יש להזין אימייל תקין.
You need to agree with the terms to proceed

תפריט